Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Νέα σελίδα στην καριέρα του Τάσου Πάντου

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης ενώ αποχαιρετά πέρσι τον Ιούνιο τον μεγάλο Τάσο Πάντο που σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Μια νέα σελίδα της καριέρας του άνοιξε ο Τάσος Πάντος, καθώς εντάχτηκε στο προπονητικό τημ των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Μαζί του θα είναι και ένας άλλος πρώην παίκτης του ΠΑΣ, ο Φώτης Στρακόσια που θα έχει την ευθύνη των τερματοφυλάκων.
Ο Τάσος Πάντος θα είναι για πάντα στις καρδιές των φιλάθλων του «Άγιαξ» καθώς στην
τριετία (2010-2013) που αγωνίστηκε στον ΠΑΣ τίμησε όσο κανένας άλλος τη φανέλα. Από πέρσι, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και μάλιστα είναι πολύ τιμητικό που ένας μεγάλος αθλητής έκλεισε την καριέρα του με τα χρώματα της θρυλικής ομάδας των Ιωαννίνων. Πλέον από εδώ και πέρα έχουμε να κάνουμε με τον προπονητή Τάσο Πάντο πιστεύοντας ότι θα κάνει και σ’ αυτό το χώρο, μια εξίσου καλή πορεία με αυτή που έκανε σαν ποδοσφαιριστής. Η αφετηρία της προπονητικής του καριέρας είναι οι ακαδημίες του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα αυτή, μαζί με τον Προοδευτική και τον ΠΑΣ Γιάννινα σφράγισαν την ποδοσφαιρική του πορεία. Καλή επιτυχία Τάσο Πάντο και στη νέα καριέρα σου. 
gianninasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου