Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Δεύτεροι σε πανελλήνιο διαγωνισμό -ανάμεσα σε 80 Δημοτικά Σχολεία της χώρας- οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ!

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ διακρίθηκαν σε έναν ακόμη πανελλήνιο διαγωνισμό. Αυτή τη φορά κατέλαβαν τη 2η θέση στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου με θέμα:
«Η χρήση του δρόμου...είναι στο χέρι σου-Αύριο εγώ θα οδηγώ», ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Κυκλοφοριακής, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
 Ο διαγωνισμός απευθύνθηκε σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ' - Ε' και Στ' τάξης) από όλη τη χώρα και οι συμμετοχές των μαθητών ξεπέρασαν τις 1.100 (ατομικές και ομαδικές), από 80 Δημόσια και ιδιωτικά Σχολεία όλης της Επικράτειας και της Ομογένειας, με τη στήριξη 120 εκπαιδευτικών.
Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ είχαν τη δυνατότητα να εκφραστούν καλλιτεχνικά, να γίνουν δημιουργοί, να εξοικειωθούν με τη «γλώσσα» του σκίτσου, να γίνουν κριτές, μελετητές και ερευνητές της ορθής χρήσης του δρόμου αλλά και να ευαισθητοποιηθούν ως προς την ανάγκη προστασίας του πολίτη από τα τροχαία ατυχήματα.
Η ειδική τιμητική εκδήλωση παράδοσης των Επαίνων στο Δημοτικό Σχολείο των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ που εργάστηκαν με όρεξη και ζήλο, προκειμένου να καταφέρουν να αναδειχθούν πανελλαδικά δεύτεροι και θα βραβευθούν είναι οι: Αθανασίου Άλκηστη, Βρακάς Θωμάς, Δουβανάς Αλέξανδρος, Κουντούρης Ιωάννης, Παπαγεωργίου Θεώνη-Σοφία, Σούρλας Ελευθέριος και Τσώλη Ακριβή.
Από τη Διοίκηση, τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου